joi, 21 iulie 2011

11 iulie 2011, o zi nu tocmai buna!


Cine spunea ca sanatatea e mai presus de toate nu glumea... Saptamana trecuta, luni, a fost o zi nu tocmai frumoasa pentru mine si asta pentru ca am ajuns in spital, ba chiar m-am si operat. Nu a fost o interventie grea ci dupa spusele medicilor e cea mai usoara operatie. Am mers la servici de dimineata iar pe la amiaza am inceput sa am niste dureri abdominale puternice. Nu stiam ce e la inceput, am crezut ca e doar vreo colica sau ceva si ca va trece. Nu a fost asa, pe timp ce trecea ma simteam tot mai rau pana cand nu am mai suportat si a trebuit merg la spital. Tatal meu a binevoit sa ma duca si ii multumesc pentru asta. Ajuns la smurd abea ma tineam pe picioare. Am fost consultat, primit ceva perfuzii si am scapat de dureri. Am zis ca sunt ok, pana a venit un medic specialist si a inceput sa-mi palpeze abdomenul si cand a ajuns in zona dreapta jos a abdomenului am simtit ca sar de pe masa de durere. A fost localizata durerea si pe baza unor analize de sange mi s-a pus diagnosticul: apendicita acuta. Rezultat imediat: apendicectomie (operatie prin care apendicul trebuie inlaturat).
A fost o veste primita cam pe nepregatite dar cu ajutorul bunului meu prieten Cosmin (doctor chirurg la Spitalul Judetean Mures) am trecut cu bine peste hopul asta. Ii multumesc inca odata pe aceasta cale si mai dau o bere cand ne intalnim :)
Mda, sunt unele lucruri in viata pe care nu le poti evita. N-ai ce face si trebuie sa le infrunti cu bune si cu rele. Sper ca voi toti, cititorii, sa fiti sanatosi si sa nu aveti parte de spitale sau alte "necesitati" de genul asta. Sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu