joi, 10 martie 2011

Ce se intampla cu tara noastra?


Adica inteleg ca e criza dar de ce o ajutam sa se intensifice? Pai creste pretul benzinei de la o zi la alta, preturile dupa ea, Boc isi asuma raspunderea pentru Codul Muncii care da noi drepturi angajatorilor sa face ce doresc cu noi la servici si alte cate si mai cate tampenii care nu contenesc sa apara la TV. Pai noi nu stim sa facem altceva in tara asta decat sa fim hoti, sa furam ca se ne fie bine si sa ne gandim la noi metode de fentat statul ca daca suntem corecti murim de foame? Smecheria e la putere in ziua de azi si daca sti sa te invarti aproape ca traiesti decent, altfel esti corect esti prost si stai pe loc.
Nu pot sa cred in ce tara m-am nascut! N-oi fi eu buricul tarii asteia dar parca prea multe s-au adunat din '89 incoace. Tare cred ca va urma ceva neplacut pentru politicienii astia nesimtiti daca treburile nu se schimba.

2 comentarii:

  1. Cine a spus ca nu suntem in stare sa ducem nimic la bun sfarsit a avut dreptate. Nici revolutia din 89 nu ar fii avut loc daca nu ar fii fost comandata. Sa speram la o schimbare drastica este o pura fantezie pe care eu personal nu cred ca am sa o vad pusa in practica decat peste multi, multi ani si asta doar daca cineva va avea un interes pentru ca altfel vom continua sa bucuram cu firmituriile care ne sunt aruncate de politicienii tarii "noastre"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai si e ok asa nu? Ne complacem in situatia asta...

    RăspundețiȘtergere